За нас

"Вижън Естейтс"ЕООД обединява група от фирми, включително строителни, компании за недвижими имоти и консултантска компания от 2006 г. насам. Почеркът ни е правилно и отговорно да работим с нашите клиенти и бизнес партньори. Ние изграждаме качествени жилища, подходящи за постоянно живеене. Нашите обекти са с много добра локация, близо до морето, с всички комуникации, на много достъпни цени. Апартаментите са завършени "до ключ", предлагаме гъвкави схеми за плащане. Стараем се всеки от нашите клиенти да получи най-добрият вариант за "втори дом" в България. Ще останете доволни!


Компанията ни е част от динамична група от партньорски фирми в Русия и Европа, които работят в тясно сътрудничество за постигане на най-добри условия на международния пазар. Ние директно, без посредници, изпълняваме проекти за развитие на курортните зони в България, като по този начин ви предлагаме най-атрактивни цени, условия и опции за покупка.

Така покупката на жилища и други недвижими имоти в България от Вас - нашите клиенти, се осъществява без комисионна и не по-малко важно, без риск за това, клиентите да се сблъскат с нелоялни фирми. 
Ние ще Ви посрещнем и организираме оглед, както и ще Ви предоставим база данни от предложения и винаги ще Ви помогнем да намерите точно имота, който търсите.

 


Сътрудничество:


"Вижън Естейтс" ЕООД предлага партньорство на чуждестранни и местни компании, за да се насърчи продажбата на недвижими имоти в България. Ние взимаме под внимание специфичните изисквания на всеки клиент и предлагаме отлично персонално обслужване. Внимателно разглеждаме  всяко предложение за сътрудничество и партньорство и отговаряме възможно най-скоро на всички Ваши въпроси.
За повече информация, моля, потърсете връзка с нас и уговорете среща с един от нашите специалисти. 
Надяваме се да работим с Вас!